У четвртак 7. Јуна у 15:40 преминула је Наталија Милојевић, директорка наше школе у својој 52 години, након вишемесечне болести. Кремација ће бити одржана у најужем кругу породице на изричиту жељу ње и њених најближих. Наше данашње окупљање је наше прво опраштање од ње, из искрене потребе да је испратимо са чистим и јединственим осећањима – захвалности, љубави и врхунског колегијалног поштовања.
Наталија Милојевић је у школи ’’Коста Манојловић’’ почела да ради од 22. 01. 1997. прво као наставник солфеђа. Као помоћник директора радила је од 01. 11. 2010. до 31. 08. 2014. Преузима улогу вршиоца дужности директора школе 14. 07. 2015. а од 14. 01. 2016. обављала је функцију директора сколе.
Неко је имао срећу да Наталију блискије познаје било као колега, пријатељ или њен ученик, али сви колико нас има у овој школи упознали смо је у најлепшем светлу од како је била изабрана од стране колектива, за директора у 2016. години. Те се позиције наша колегиница Наталија прихватила са нарочитим осећањем одговорности и скромности, са очитом намером да са ње служи, а не да влада, за добробит и професионални квалитет наше школе, уз неговање етичности и добрих медјуљудских односа и поштовања и разумевања у свакој комуникацији. То, нажалост, кратко време, је показало најлепше особине личности Наталије Милојевић свима нама – колегама, ђацима, родитељима и сарадницима – што је, опет нажалост, тако нетипично за данашње време…
Али, ако је судбина хтела да је однесе са овога света тако болно и прерано, има извесне лепоте – и за нас из њене школе поноса – у томе што је последњи период свог живота провела управљајући једном комплексном уметничком просветном заједницом у сваком тренутку конструктивно, доследно професионално и пре свега људски…

То нас данас чини колико тужним, толико срећним што смо је познавали, и оставља племенит и чврст аманет за све нас у „Манојловићу“.

Слава ти и хвала Наталија, безмерно нам недостајеш већ сада.