25.12.2018.год. у 19 часова

 

 

 

 1. Мартина Халити 2.раз.

Бах: Менует ге-мол

Класа: Ана Живановић

 

 1. Зоја Васић 2.раз.

Гурлит: Етида Це-дур

Жилински: Етида Ге-дур

 

 1. Матеја Крстић 3.раз.

Бах: Марш Де-дур

Шите: Морска вила

Класа: Весна Мартиновски

 

 1. Пилиповић Ксенија 4.раз.

Хендл:Менует ге-мол

Класа: Ана Живановић

 

 1. Андреј Бицок 4.раз.

Равина:Етида ха-мол

Класа: Александра Раичковић

 

 1. Уна Јеличић 5.раз.

Шите: Етида е-мол

Класа: Ана Јовичић

 

 1. Лена Вељановски 5.раз.

Хајдн: Соната Де-дур 1.ср.

Класа: Лидија Главић

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Саша Опсеница 5.раз.

Бетовен:Соната еф-мол 1.ст.

Черни: Етида ооп.299 Дес-дур

Класа: Ирена Опаров

 

 1. Анастасија Константиновић 1.ср.

Хајдн: Соната Ас-дур 1.ст.

Класа: Лидија Главић

 

 1. Исидора Миловановић 2.ср.

Чајковски: Јун

Класа: Рада Рашовић

 

 1. Лука Богавац 2.ср.

Крамер: Етида

Клементи: Етида

Класа: Војин Милановић

 

 1. Дуо Миловановић-Кладар 2.ср.

Дворжак: Словенска игра

Класа: Рада Рашовић

 

 1. Ариан Петровски 3.ср.

Бах: Прелудијум и фуга еф-мол

Класа: Дина Хаџиомеровић

 

 1. Петар Тошков 4.ср.

Соната оп.57 1.ст.

Класа: Дина Хаџиомеровић