Анђела  Јосифоски  је рођена 13.9.2006. године у Београду. Основно музичко школовање је завршила у Музичкој школи “Коста Манојловић”у Земуну у класи проф. Ане Илијоске Богић. Похађала је семинаре код чувеног професора и виолинисте Игора Озима, проф. Доре Шварцберг, Дејана Михаиловића, Зорана Миленковића и Миодрага Богића. Била је полазник Интерпретативног студиа виолине проф. Дејана Михаиловића.

Добитница је прве награде на такмичењу “Фантаст”- Бечеј (2015), прве награде на Међународном такмичењу “Стрингфест” у Сремској Митровици (2015), прве награде на такмичењу гудача „Исидор Бајић“ где је проглашена Лауреатом целог такмичења (2016), награде Лауреата на фестивалу „Примавера“ (2017), друге награде на Међународном такмичењу „Петар Коњовић“ (2017), прве награде на Републичком такмичењу музичких и балетских школа Србије – у соло дисциплини (2016. и 2018.), као и у камерним саставима (2015. и 2019.), друге награде на такмичењу “Рудолф Мац” у Хрватској (2018), као и прве награде на такмичењу „Антонио Салијери“ Италија (2019). 2015. године свирала је први пут као солиста с камерним оркестром „Синфониета“ под руководством композитора и диригента проф. Александра Вујића, који јој је непосредно након овог наступа посветио композицију “Рондо”. Добитник је стипендије Фонда за младе таленте.

Осим такмичења свирала је на многим манифестацијама као што су: Дан победе Европе у Скупштини града Београда – у оквиру Арт Линк виртуоза, Дани европске баштине у Земуну, Фестивал пролећа у Београду, Фестивал “Тисин цвет” у Новом Кнежевцу… На фестивалу Змајеве дечје игре у Новом Саду наступила је као солиста уз пратњу камерног оркестра Арт линк виртуоза- концерт је снимила ТВ Војводина. Наступала је у великој дворани КНУ на концерту “Шопен као инспирација” у оквиру Шопен феста, на концерту “Сећање на композитора Александра Вујића”, на концертима у Мадленијануму, Народном позоришту, Универзитетској галерији у Крагујевцу, као и на 3 концерта у Гетебургу (2016). Наступила је на главном завршним концертима семинара проф. Игора Озима у великој сали музичке школе у Велењу (међу одабраних 6 од 17 кандидата) који је снимљен за Радио Словенију, проф. Доре Шварцберг (у дворцу Каштели- Хрватска), интернационалне музичке школе на Брачу и кампа класичне музике у Зајечару.

Одржала је четири солистичка концерта, од којих су два била у САНУ (2018. и 2019.)  и два у музичкој школи “Коста Манојловић (2018. и 2019.). Посебна част јој је указана 2015. године када је наступила на концерту посвећеном композитору Дејану Депићу. Наступила је на концерту у оквиру Земунских музичких вечери на ком је свирала као солиста и у оквиру триа са родитељима, пијанисткињом Смиљом Јосифоски и виолинистом Марком Јосифоским. 2019. године наступала је неколико пута као солиста са дечијом филхармонијом у Сава Центру и у Комбанк Арени. Има већ неколико критика у часопису Музика класика, Политици и у Новосадском Дневнику. Концертмајстор је оркестра ниже музичке школе “Коста Манојловић”. На конкурсу музичке продукције РТС “Млади и успешни“, који је намењен младим уметницима до 25 година старости, заинтересованим да наступе као солисти са симфонијским оркестром РТС ушла је у финале – од 140 кандидата одабрана је у 24.

Софија Додиг је рођена 30. августа 2005. године, у Београду. Виолину свира од своје седме године у Музичкој школи „Коста Манојловић“, у Земуну, у класи професорке Јелене Коматине.

2014.године на Републичком такмичењу освојила је другу, а 2016. и 2018. године прве награде.

2015.године, као део камерног састава, на Републичком такмичењу такође је освојила прву награду, као и годину дана касније као солиста на Фестивалу музичких и балетских школа Србије.

На Међународном фестивалу гудача Стрингфест учествовала је два пута (2015. и 2017.године)  и оба пута освојила прве награде, 2017.године са максималних 100 поена. Исте године освојила је прву награду на Међународним сусретима виолиниста у Сремским Карловцима, а на такмичењу Бинички понела титулу лауреата.

2019.године добила је похвалу првог ранга на Међународном такмичењу „Јарослав Коцијан“, као и три прве награде, и то на Међународном такмичењу гудача у Нишу, Интернационалним сусретима виолиниста у Сремским Карловцима, као и на Међународном виолинистичком такмичењу „Фрањо Крежма“ у Винковцима.

На овогодишњем конкурсу „Млади и успешни“ Музичке продукције РТС, који је окупио младе уметнике заинтересоване да наступе као солисти на концерту са Симфонијским оркестром РТС, од пријављених 140 кандидата, прошла је у други круг као један од 24 финалиста.

Од 2016.године члан је Мастер Арт академије у оквиру које ради под менторством професорке Ане Весков. Од 2017.године члан је Дечје филхармоније, а од 2018. члан ESYO оркестра, са којим наступа широм Италије. Као солиста је више пута наступала у  познатим салама Београда, као што су: Свечана сала Скупштине града, Велика сала и Галерија Задужбине Илије Коларца, Галерија КЦБ Артгет, Галерија САНУ, Народна библиотека, Музеј позоришне уметности, Кућа краља Петра.

Софија је похађала професионалне курсеве виолине код професора Драгутина Младеновића, Татјане Балашове, Игора Ткачука, Матеје Маринковића, Савелиа Шаљмана.

Вук Вукајловић рођен је 07.04.2005. године у Београду. Музичку  школу  „Коста Манојловић“ уписао је 2015. године, одсек гитара у класи професора Лазара Остојића. Шестогодишње образовање ниже музичке школе на  одсеку за гитару завршио је за четири године. Школске 2017/18. године завршио је трећи и четврти разред, а школске 2018/19. завршио је пети и шести разред ниже музичке школе.

За време школовања вишеструко је награђиван на домаћим и међународним такмичењима из области соло гитаре. Наступао је у реномираним салама као што су: Коларчева задужбина, Београдска филхармонија, Дом ваздухопловства Земун, свечана сала Општине Нови Београд, свечана сала Пољопривредног факултета у Земуну, Дом омладине и Руски дом у оквиру Гитар арт фестивала, Културни Центар Лесковац, Дворац грофа Дунђерског „Фантаст“ у Бечеју.

Представљао је школу и гостовао у телевизијским емисијама као што су: Таленти музичке школе „Коста Манојловић“ – Добро јутро Србијо – (ТВ Хепи); емисија „Свитање“ у оквиру јутарњег програма Пинк телевизије.

Похађао је летњу школу гитаре у Нишу код академског професора Милоша Јањића, редовног професора Академије уметности у Нишу; зимску школу гитаре у Новом Саду код академског професора Зорана Крајишника, декана Академије уметности у Новом Саду; школу гитаре „Eva Music“ код академског професора Александра Хаџи Ђорђевића, редовног професора Музичке академије у Београду. Активан је учесник Гитар Арт Фестивала у Београду на којима је похађао мастеркласове код реномираних професора: Срђан Тошић, Дарко Карајић, Вера Огризовић, Слободан Миливојевић, Немања Остојић, Одаир Ассад, Серђио Асад, Анабел Монтесињос, Томас Милер-Перинг.

Освојене награде: Заједница музичких и балетских школа Србије – Републичко такмичење 2016.II-10 (92,67 поена);Музичка Школа „Ватрослав Лисински„ Меморијал Душан Протић 2018 I-1 (96 поена);Заједница музичких и балетских школа Србије – Републичко такмичење 2018, I-5 (96 поена);Асоцијација гитариста Војводине – Интернационално такмичење Војводина Гуитар Фест Нови Сад 2018I-3 (98,2 поена);Заједница музичких и балетских школа Србије – Фестивал Књажевац 2018, I-1 (100 поена); Панониа Гитар Фестивал 2018 – Интернационално такмичење II категорија I-2 (99 поена);Музичка Школа Петар Коњовић Бечеј – Интернационално такмичење Фантаст 2018 I-1 (100 поена);Музичка Школа Ватрослав Лисински – „Меморијал Душан Протић“ 2019I-1 (99 поена); Гитар Арт Фестивал 2019 Београд – Интернационално такмичење III категорија друго место;Асоцијација гитариста Војводине –  Интернационално такмичење Војводина Гитар Фест Нови Сад 2019I-2 (97,4 поена);AnnaAmaliaGuitarCompetitionWeimarGermany 2019. mitsehrgutemerfolg;Панониа Гитар Фестивал 2019 – Интернационално такмичење III категорија I-1 (98 поена)

Наступио је на великом броју концерата у МШ „Коста Манојловић“ Земун:  Дани европске баштине 2017, Дан школе 2017, Дани европске баштине 2018.,Дан школе 2018., затим у Задужбини Илије М. Коларца – Завршни концерт ученика МШ „Коста Манојловић“ 2018., у Београдској филхармонији – Завршни концерт ученика МШ „Коста Манојловић“ 2019.

Искра Миленковић је рођена 2005. године у Београду. Једна је од чувених Аранђеловачких тројки рођених одложеним порођајем, првим у Србији. Своје школовање започела је у класи професора и директора школе, Миле Лацковић, са којом је остварила и своје прве успехе и награде. Основно музичко школовање завршава у МШ “Коста Манојловић” у Београду (Земун) у класи професора Марије Јовановић.

Од најранијих дана је показивала склоност ка музици и већ са три ипо године је кренула на прве часове клавира у Аранђеловцу. Пошто јој је потпуно оштећен вид због дужег боравка у инкубатору, професорка клавира из Аранђеловца предложила је родитељима да је упишу у музичку школу “Коста Манојловић” у Земуну, где се најуспешније спроводи инклузивна настава за слепу и слабовиду децу, када је имала само 5 година. При првом сусрету професорка Мила Лацковић је приметила велики таленат који Искра поседује. Она је утврдила и да Искра поседује апсолутни слух и да може да одсвира све што чује, па је рад на клавиру утолико био олакшан. Почела да напредује великом брзином и да без икаквих проблема остварује програмске садржаје.

С обзиром на њен потпуни недостатак вида, Искра на изненађење свих, са навршених 6 година почиње да учествује на такмичењима и осваја значајне награде у конкуренцији старијих од себе и деце без икаквог хендикепа.

  1. награда на школском такмичењу у музичкој школи “Коста Манојловић” (2011), 1. награда на Републичком такмичењу ученика музичких школа Србије (2013), 1. награда на XII Concours International de Piano “Nikolai Rubinsteinу Паризу (2014), 1. награда на школском такмичењу у музичкој школи “Коста Манојловић” (2014), 1. награда на школском такмичењу у М.Ш. „Коста Манојловић“ (2015), 1. награда на Међународном такмичењу младих пијаниста у Шапцу (2015), 1. награда на Републичком такмичењу ученика музичких школа Србије (2015), 1. награда на школском такмичењу у М.Ш. „Коста Манојловић“ (2016), 1. награда на Међународном такмичењу ученика музичких школа Србије у Нишу (2016),1. награда на Међународном такмичењу “Бањалучко бијенале” у Бања Луци (2016),1. награда на Републичком такмичењу у категорији дуо са виолином, (са сестром Ирином Миленковић) (2016), 2/1. Награда на Седмом отвореном такмичењу основних музичких школа – „Станислав Бинички“ (2017), 1. награда на Школском такмичењу у М.Ш. „Коста Манојловић“ (2017), 1. награда на Републичком такмичењу ученика музичких школа Србије у Београду (2017), 2. Награда на Међународном такмичењу “Јурица Мураи” у Вараждину (2017)

Наступала је у Великој сали КНУ, Студентском културном центру у Београду, Галерији “Артгет” Културног центра Београда, Галерији Коларчеве задужбине, свечаној сали Руског Дома у Београду, свечаној сали Скупштине града Београда, концертној дворани новосадске Синагоге итд. Више пута је снимала прилоге за телевизије: РТС, Б92, Студио Б, а своје стране поклонили су јој и часописи “Политика”, “Новости” и “Блиц”.

Први солистички концерт, са великим успехом, одржала је у хотелу „Извор“ у Аранђеловцу 2014. године, а 2015. године наступила је у сали Културног центра у Аранђеловцу. Свој први наступ са гудачким оркестром имала је у Свечаној сали Скупштине града Београда, октобра 2014. године, када је представљала школу пред члановима председништва Европске уније музичких школа (European Music School Union)у организацији Заједнице музичких и балетских  школа Србије. Уз пратњу оркестра МШ “Даворин Јенко“ наступила је и у Сава Центру на концерту поводом Дана особа са инвалидитетом. Редован је учесник на хуманитарним концертима “Музика анђела“ где се окупљају музички таленти Србије; у међународном пројекту „Harmony Of  Heart“; са инклузивним хором “ИСОН“ из Новог Сада, јединим инклузивним хором у Европи, који је гостовао у Мађарској, Грчкој, Немачкој, Италији, Словенији, Хрватској… Редовно наступа у камерном дуу са својом сестром, виолинисткињом Ирином Миленковић.

“Делта фондација” је у свом пројекту унапређења живота и улагањем у развојне пројекте у области образовања и културе, одлучила да подржи Искру и додели јој стипендију препознавши огроман таленат и потенцијал који она поседује. Међународна корпорација “Microsoft” је ангажовала Искру у рекламном споту којим промовише апликацију за мобилне телефоне, а која ће слепим и слабовидим особама омогућити да помоћу тонова препознају боје. Рекламни спот је премијерно приказан 2015 године на Канском фестивалу. Искра се одазвала позиву Епископа шумадијског господина Јована да учествује на свечаном концерту у Саборној цркви поводом прославе и обележавања Дана града Крагујевца.

Алекса Јанковић рођен је 26. Априла 2001. године у Београду. Од своје седме године похађа часове клавира у музичкој школи Коста Манојловић у Земуну, у класи професорке Радојке Ивановић. У периоду од  2013 – 2016. године, Алекса је учествовао на многим националним и интернационалним пијанистичким такмичењима:

Републичко такмичење музичких и блаетских школа Србије (2013) 1.награда, Међународно такмницење ,,Citta di Gorizia“(2013) 1.награда, Клавирско такмичење ,,Славенски“ (2013) 1.награда, Лауреат, Клавирско такмичење ,,Бинички“ (2014) 1.награда,Лауреат, Међународно такмичење младих пијанистаШабац, (2013,2014,2015) 1.награда, Међународно такмичење младих пијаниста Ниш, (2014) 1. награда, Међународно такмичење ,,Николај Рубинштајн“ Париз, (2014) 1.награда, Међународно такмичење,,Александар Скрјабин“ Париз, (2014) 1.награда, Међународно такмичење ,,Петар Коњовић“ Београд, (2014) 1.награда, Међународно такмичење,,Охридски бисери“ Охрид/Македонија, (2014) 1.награда, Међународно такмичење ,,Даворин Јенко“ Београд, (2014)1.награда, Републичко такмичење музичких и балетских школа Србије (2015) 1.награда, Лауреат, Међународно такмичење ,,Петар Топерцер“ Кошице/ Словачка, (2015) 1.награда, Међународно такмичење ,,Usti nad Labem“Чешка, (2015) 2.награда

Алекса је одржао први солистички концерт у музичкој школи ,,Коста Манојловић“ 24.јуна 2014.Био је учесник на Конгресу у Штутгарту у Немачкој у септембру 2014. и 2015. као стипендиста фирме ,,EN Storage GmbH“, где је одржао два солистичка концерта.Наступио је на бројним концертима у оквиру и изван школе, на хуманитарним концертима, на ,,Одјецима Шопен-феста“: Пољска амбасада, Миксер-хаус,Музичка школа ,,Станковић“, затим у великим салама поводом дана школе Велика дворана Коларчеве задужбине, Београдска филхармонија, Студентски културни центар, ,,Артгет“ галерија  Култуног центра београда.У јулу 2015,  Алекса је награђен за изузетне успехе и показано знање на такмичењима у школској 2014/2015. годинеод Фондације Драгице Николић. У току свог школовања похађао је мастеркласове код Натали Троул у Италији,Мариана Собуле у Пољској, Роустем Саиткоулова, Милоша Поповића, Александра Сердара, Лидије Бизјак у Београду. У периоду од 2016 до 2018, Алекса похађа курс код професора из Лондона у музичкој школи Исидор Бајић у Новом Саду, мастерклас код проф. Рубена Далибалтајана, Лидије Бизјак и Ловра Марушића.

Од 2017. до 2019. године, учествовао је и на републичким и међународним такмичењима из музичко-теоријских предмета где је постигао следеће успехе:

Републичко такмичење из солфеђа (2016) 1.награда, Републичко такмичење из двогласа (2016) 1.награда, Лауреат, Републичко такмичење из солфеђа (2017) 2.награда, Републичко такмичење из двогласа (2017) 1. награда, Републичко такмичење из облика (2017) 2.награда, Републичко такмичење из хармоније и облика (2018) 2.награда, Међународно такмичење из хармоније (2019) 1.награда, ,,Квизуму“ у Музичкој школи  „Коста Манојловић“ (2018,201) 1.награда

Небојша Бркић је у школској 2018/2019. годинизавршио средњу туристичку школу и дипломираокларинет на дувачком одсеку МШ “Коста Манојловић“.  У свом досадашњем раду завршавао је школске године са одличним успехом.

Током свог школовања, Небојша је остварио значајне успехе на такмичењима. Најзначајније награде суЛауреат и прва наградана Међународном такмичењу дувача “Даворин Јенко“, друга награда на међународном такмичењу “Охридски бисери“ (прва није додељена), друга награда на републичком такмичењу, прва награда на републичком такмичењу (категорија камерни дуо) и многе друге.

Два пута је награђиван од Фондације за младе таленте града Београда. Први пут 2017. године Фонд му је  омогућио одлазак на такмичење Охридски бисери, а други пут 2018. године Фонд му је доделио средства за куповину новог инструмента.

Већ пет година је члан Београдске филхармоније младих “ Борислав Пашћан“ и “ Дечије филхармоније “ где се на још један начин исказује као комплетан млади музичар.

Небојшин приступ раду током школовања је био веома ревностан и озбиљан. На концертима поводом значајних школских дана показује значајан ниво у извођењу, који је у сталном успону. У свом раду је показао велику љубав ка музици, одлучност  и посвећеност. Небојшина жеља и решеност да се у свом животу посвети кларинету је велика и то се осећа на сваком његовом наступу.

Јован Младеновић, рођен 31.5.2001. у Београду, завршио је Средњу музичку школу „Коста Манојловић“ у Земуну као извођач класичне гитаре.

Наступао је на разним музичким, књижевним вечерима, манифестацијама по улицама Београда, Панчева, Смедерева, мањим фестивалима. Такође је наступао и на такмичењима у републичком рангу (две треће награде на Републичком такмичењу) и међународном рангу (друга и трећа награда на Панонина фестивалу).

Поред наступа са класичном гитаром, наступио је са електричном гитаром на Првој ТВ у емисији „Вече са Иваном Ивановићем“, и на ТВ Пинк у емисији „Ја имам таленат“. Осим тога, посветио се доста и компоновању, како за гитару (валцери, менуети, двоставачна соната), тако и за веће ансамбле (краћа камерна дела за две гитаре, гитару и виолу, гитару и кларинет, став симфоније).

Освајао је и награде на такмичењима из солфеђа: три прве награде на Републичком такмичењу и три прве награде на Међународном такмичењу, и из двогласног певања: три прве награде на Републичком такмичењу и прва награда на Међународном такмичењу.

Завршио је и одсек за дизајн звука, на ком је поред озвучавања на телевизијама и снимања многих школских концерата, снимао  музику у разним жанровима.