29. Интернационална манифестација „Дани хармонике“, Смедерево
 
У Дому културе у Смедереву, 12. маја 2024. је традиционално одржана 29. Интернационална манифестација „Дани хармонике“. Ученици са одсека хармонике постигли су изузетне резултате:
– ОРКЕСТАР СМШ „КостаМан“ – ЛАУРЕАТ – уметнички руководилац Б. Биочић
– Дуо „Империјал“, Михајло Ћосић 3. разред СМШ и Андрија Петричевић 2. разред СМШ – ЛАУРЕАТ – класа Д. Ракић
– Андрија Петричевић 2. разред СМШ- ПРВА НАГРАДА – класа С. Ушљебрка
 
 
Hа IX Интернационалном такмичењу „Еуфонија“ Нови Сад, у изузетно јакој конкуренцији и пред еминентним жиријем који су чинили Клаудиус Баран, Војин Васовић и Лаимонас Салиус, Андрија Петричевић 2. разред СМШ, из класе С. Ушљебрке је освојио прву награду.
 

На Интернационалном такмичењу хармоникаша „Concord of sounds-2024“, одржаном у онлајн формату 24-25. априла 2024. године у Риги (Латвија), наступ оркестра хармоника СМШ „Костаман“, међународни жири је оценио  високим бодовима и доделио награду „Grand prix“.

Оркестром је дириговала професорка Блаженка Биочић а успеху су допринели, као солисткиња, Алиса Голеш, 3. разред СМШ из класе професорке Олге Малевић Ђорђевић као и перкусионисти, Лука Никилић, Вук Томић и Петар Гагић – ученици музичке школе „Ватрослав Лисински“ Београд, из класе професорке Невене Ђорђевић.
 
 
Честитамо!
 
На 18. Међународном такмичењу хармоникаша „Звездане стазе“ одржаном у Крагујевцу, Андрија Петричевић, ученик 2. разреда СМШ, из класе проф. Стефана Ушљебрке је освојиo I награду!
Честитамо!
 
 
На такмичењу „ВИРТУОЗИ“ одржаном у МШ „Петар Коњовић“ у Београду, наступили су наши млади хармоникаши из класе проф. Маје Милосављевић Павловић. Остварили су запажене наступе и лепе резултате:
– Ђорђе Пуача, други разред ОМШ, 1. награда 
– Никола Милошевић, други разред ОМШ, 2. награда 
 
 
 
„Види свет очима музике“