Удружење „Живојин Мишић“ у оквиру партнерства са Yidan Prize доделио је професорки наше школе Данијели Ракић Признање за изузетно каријерно постигнуће и допринос образовању.
Професорка је била представник Србије и кандидат за престижну међународну образовну награду Yidan Prize. У току своје скоро тродеценијске педагошке каријере са својим ученицима је остварила 430 награда на многобројним домаћим и најпрестижнијим међународним такмичењима за хармонику у Србији, БиХ, Словенији, Португалији, Чешкој, Русији, Северној Америци, Аустрији, Аустралији, Италији, Казахстану, Литванији, Летонији, Швајцарској, Француској, Бугарској, Црној Гори, Великој Британији.

Ангажована је као предавач на многим семинарима у земљи и свету. Аутор, коаутор и рецензент литературе и наставних планова и програма  за академску хармонику. Уметнички директор и модератор више различитих пројеката и фестивала. Дугогодишњи шеф одсека хармоника, председник Београдске секције хармоникаша, руководилац регионалних секција, члан Светске конфедерације акордеониста. Самостални педагошки саветник МПНТ и саветник ЗУОВ-а Србије. Добитник преко 100 домаћих и међународних сертификата и награда од којих су најзначајније Годишња награда Заједнице музичких школа Србије (2015. год.), Најбољи едукатор Србије, Удружење „Живојин Мишић“ (2017. год.), Диплома за постигнуте вишегодишње педагошке резултате, УМБШ (2019. год.), Повеља за грађанске заслуге са златном медаљом- заслужни грађанин, Општина Земун (2019. год.) Најбољи наставник света, Star Magazine, New York (2019. и 2020. год.).

Честитамо!
„Види свет очима музике“