ПОНЕДЕЉАК 29.05.2017

 

10:00  КОНТРАБАС  – соба 10

10:00  ГИТАРА – соба 4

 

 

 

УТОРАК 30.05.2017.

 

10:00  ТЕОРИЈА МУЗИКЕ – соба 33

 

11:00   СОЛФЕЂО – соба 33