У оквиру интрернационалне културно – образовне манифестације Београдски Шопен Фест (БШФ), 18. Априла ће бити одржан концерт под називом Сва чула музике.

БШФ и циклус Земунска музичке вечери у партерству организују концерт у сали Сали МШ Коста Манојловић у Земуну, са почетком у 19.30 часова, на коме ће се представити ученици и професори МШ Коста Манојловић, Одељења за слабовиду децу Вељко Рамадановић.

Гост концерта је пијаниста Угљеша Бркљач, наставник вештина на Академији уметности у Новом Саду.

Као део програма 8. Београдског Шопен Феста, концерт Сва чула музике има за циљ скретање пажње шире јавности на слабовиду децу која се баве музиком, и њихове резултате.

Београдски Шопен Фест је манифестација посвећена лику и делу Фредерика Шопена, која од 2012. Године промовише врхунски пијанизам и различитим програмским активностима окупља ученике и студенте клавира, клавирске педагоге, представнике пијанистичке струке, као и све  љубитеље музичке уметности.

Организатор Фестивалa је удружење Креартива, покровитељ је Амбасада Републике Пољске у Београду, а подршку пројекту дају Секретаријат за културу града Београда и Установа представништва Републике Српске у Србији.