Добродошли на ЗЕМУНСКE МУЗИЧКЕ ВЕЧЕРИ!  У свечаној сали школе, у петак 1. марта у 19.30 наступиће квартет ПАНДОРА.
 
Квартет ПАНДОРА чине дипломирани уметници који на класичним инструментима изводе савремену музику. Чланови квартета су и запослени као професори у музичким школама “Коста Манојловић” и “Владимир Ђорђевић” у Београду:
 
Спасоје Спасојевић (виолина)
Бојана Дадић (виолина)
Јелена Тодосић (виола)
Невена Пегаз (виолончело)
 
Након дугогодишњег заједничког свирања, Квартет ПАНДОРА је 2015. године пронашао свој модеран идентитет, интегришући у репертоар не само класичне и филмске композиције, већ и савремене поп, рок и хаус хитове данашње музичке сцене.
Кроз оригиналне аранжмане и иновативне приступе, квартет настоји да инспирише публику да открије нове нијансе у познатим композицијама. Њихов сценски наступ доноси динамичан доживљај, где се виртуозност спојена с аутентичношћу стапа у јединствену целину.
Квартет ПАНДОРА се издваја по оригиналности и страсти коју уносе у сваки наступ. Њихов циљ је да пруже професионалност, посвећеност и врхунско музичко уживање публици, истражујући широк дијапазон жанрова.
 
 
ПРОГРАМ:
 
Love on the brain – Rihanna
Set fire to the rain – Adele
Beggin’ – Maneskin
Radioactive – Imagine Dragons
Medley – Otpisani / Nacionalna klasa
Ti si mi u mislima – Dino Dvornik
Posoljeni zrak i razlivena tinta – Gibonni
Prava stvar – Zdravko Čolić
Moja poslednja i prva ljubavi – Tereza Kesovija
Pjevat ćemo šta nam srce zna / Makedonsko devojče
Kalašnjikov – Goran Bregović
Đelem, đelem

И посебна молба од Квартета ПАНДОРА:

 Драга публико, ово није класичан концерт на ком очекујемо да мирно седите – напротив, желимо да вас видимо у акцији! Ако вас понесе ритам и неку песму баш посебно волите будите слободни да тапшете и запевате. Уколико забележите неки тренутак који бисте волели да поделите са нама обавезно нас тагујте на друштвеним мрежама 😊

 

 

„Види свет очима музике“