Петак, 28.04.2017.године

 Музичка школа Зајечар

 

Програм:

1.Сергеј Чавић разред    

класа Радојка Ивановић

Бетовен: Соната оп.13 це-мол 1.став

 

2.Андреј Ђорђевић 6.разред

класа Синиша Радојчић

Кромхолц: Токата диатоника

 

3.Стефан Ћалић разред  

класа Жељка Симановић

Шопен: Мазурка оп. 7 бр.2  де-мол  и  бр.3  еф-мол

Черни: Етида оп.299 бр.34 а-мол

 

4.Андреј Марковић ср.  

класа Дина Хаџиомеровић

Шопен: Скерцо цис-мол

 

5. Милош Грнчароски ср. 

 класа Лидија Главић

Лист: „La campanella“

 

6.Изабела Цонев ср. 

 класа Радојка Ивановић

Сен-Санс: Allegro appassionato

 

7.Дуња Бераковић ср. 

класа Олга Малевић Ђорђевић

Бетовен: Соната оп.2 бр.3 Це-дур  2. и 3.став